31 Mayıs 2013 Cuma


Son günlerde doğaya verilmeye çalışılan zarara karşı bugünkü blogu bu konu üzerine hazırlamak istedim. Duyarlı olmamız için bir çok neden var, bu dünyada yaşayacak olan bizleriz, bunu unutmamalıyız. En sıkıntılı zamanlarımızda aradığımız tek şey biraz yeşillik, biraz deniz kokususadece bu... Çünkü özümüz bu, alışveriş merkezleri değil... Yşadığımız yere sahip çıkmanın tam zamanı!


Her şey dünyamızı daha çok sevmekten ve koruma bilincinden geçiyor. Bir şeylerin değerini yok olduktan sonra anlamamız bize hiçbir şey geri vermez.


Daha güzel bir dünya için dünyamızı daha çok sevelim ve ona verilen zararlara karşı duyarlı olalım.. Sizleri seviyorum. :)

26 Mayıs 2013 Pazar

Bugün Günlerden Leopar ;)

Leopar deseni genelde herkesin iddialı bulduğu yerine göre insanı şık sınırı kaçırdığında gerçekten rüküş yapabilen bir desen. Tek başına yeterince göze çarpan bir desen olduğu için kombini tamamlarken daha sadelikten yana olmakta yarar var.

Bu kadar feminen bir desenin Hello Kitty'de buluşur mu, vallahi buluşmuş:)) Bence gayette güzel olmuş, eğlenceli olmuş :)
Öncelikle bu videoyu izlemenizi öneririm. Hello Kitty'nin leopar desenli ürünleri çok güzel tanıtılmış :)
Önce pastalardan başlayalım;) Geçekten çok tatlı gözüküyolar, doğum günü için müthiş seçenek ;)



Okul çantası için hem şirin hem değişik bir çanta ve diğer çantada gayet şık duruyor;)




Havalı bir güneş gözlüğü de fena olmaz hani ;)


Telefon kılıfı stil yansıtmada gerçekten iyi bir yol ;)



Tırnaklarımız da bile leoparlı Hello Kitty :))))






Oyuncakları da çok tatlıı :)))



Ayakkabılar ;)



Artık bu zaten gelinebilecek son nokta yani diyecek söz yok :)))))
E kapanışı da ortaya karışık yapalım :))))) Hepinizi seviyorum <3 



22 Mayıs 2013 Çarşamba

Japonya'dan Hello Kitty Kavunu Üretimi :))

Japonya'dan bu günlerde yine ilginç bir tasarım :))


Bu kavunlar daha olmamışken Hello Kitty logosu kabuklarına işleniyor.



Daha sonra kavun büyüdükçe Hello Kitty şekli belirginleşiyor. Japonlar baya rabet gösteriyor bu günlerde bu şirin kavunlara :))

Şu anda 300 tane yeni olmaya başlayan bu kavunlar satılık;) Fiyatları ise 4.980 yen ;)  Buda satılık halleri :))




Kavunlardan bahsetmişken bu da Hello Kitty şeklinde tasarlanmış lezzetli bi kavun :) Ay vallahi kavunlarda içiniz bayıldı biliyorum:)) Hadi öptüm <3



21 Mayıs 2013 Salı

Hello Kitty USB Tam Bizlik ;)

Hello Kitty USB D&R'da zaten görmüştüm. Gerçekten çok tatlı. Benim gibi usb yi sürekli kaybediyorsanız bence siz de alın çünkü böyle bir şeyi kaybetmek istemezsiniz :)) 

Fiyatı: 49,90 TL %10 44,99 TL

Hello Kitty Pick Strawberries Day!

Bugün Dünya Çilek Toplama Günü'ymüş bu yüzden sizinle çilekli Hello Kitty'ler paylaşacağım ;)


Ichigoman Hello Kitty'nin kulaklarını çilek şeklinde tasarlayan dizaynır. İnsanlar gerçekten çok beğendi Hello Kitty'nin bu halini bakalım siz neler düşüneceksiniz ;)





Hello Kitty World ile İlk Buluşma


Hello Kitty World ile İlk Buluşma
Sizlerle bu zamana kadar hep Twitter’dan paylaşımlar yaptık. Biraz da Tumblr’dan olsun dedim. Umarım paylaşımları beğenirsiniz. Hep söylüyorum önemli olan Hello Kitty ile hayata renk katmak ve eğlenmek. Hayat zaten yeterince bunaltıcı.. Biraz çocuklaşmanın hayata pembe katmanın kimseye bir zararı yok ;)
Gelelim konumuza.. Bugün sizlerle Hello Kitty World ile ilk buluşmamı paylaşmak istedim. Hepimizin bildiği gibi 13 Şubat’ta sevimli kediciğimiz bizlerle buluştu. Biz de bu vesileyle Hello Kitty’nin büyülü dünyasına girmiş olduk. Şu günlerde zaten Ataşehir’de çok büyük bir Hello Kitty mağazasının hazırlıkları yapılıyor ve çk az bir zaman sonra açılacak. Neyse ben size şu ilk buluşmadan bahsedeyim. İlk gün gittiğimde pek gezebilme imkanım olmadı açılış günüydü ve çok kalabalıktı. Sevgililer Günü’nde beni ve erkek arkadaşımı (namı diğer Dear Daniel ;)) güzel bir karşılama bekliyordu. 
image
Acaba ne alsak diye düşünürken kardeşimle ikimizin bir fotoğraf çerçevesi istediğimiz aklıma geldi. 
image
Ona da kavuşmuş oldum. ;) Gezindikten sonra oturup bir sıcak çikolata içmenin vakti gelmişti. Kahveye ve yanındaki bisküvilere bayıldım. Servisleri de çok iyiydi ve ilgiliydiler ;) 
image
Oturduğumuz koltuklar dahi sevimlilikten başımı döndürmeye yetiyordu. İnsan kalmak istemez ayol :DD 
image
Neyse sevgilim sağolsun orada ki son balonları da aldı o kıyaktan sonra ben de peçete şeker vs almadan durur muyum hiç :))) Onları da attım cebe sonuç mu :
image
bu fotoğraf lütfen aramızda kalsın :DDD Hayatımın en sevimli günlerinden biriydi ;) İyi ki varsın Hello Kitty <3 <3